partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

BSGR besteedt volledige IT-infrastructuur uit aan Centric

persberichten | 25 februari 2016

Centric leverde eind 2015 de nieuwe IT-infrastructuur op van de Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR). Op de nieuwe omgeving sloten Centric en de BSGR bovendien een beheercontract af voor vijf jaar met een optie op een tweejarige verlenging.


Centric kreeg medio 2015 de opdracht om de nieuwe IT-infrastructuur te bouwen na een Europese aanbesteding. BSGR schreef deze uit omdat de samenwerking met haar huidige IT-leverancier eind 2015 contractueel afliep.

IT-infrastructuur vanuit Centric-datacenter

Na de gunning startte Centric eind augustus met het ontwerpen en bouwen van de omgeving. Deze werd in het weekend van 12 en 13 december 2015 opgeleverd in het Centric-datacenter in Gouda. Ook werden alle data en serversystemen succesvol gemigreerd van de oude IT-leverancier naar de nieuwe omgeving.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.