partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Centric en Eljakim IT bundelen krachten

persberichten | 4 juni 2019

Centric en softwareontwikkelaar Eljakim IT slaan de handen ineen op het gebied van leerplicht, RMC en leerlingenvervoer.

Binnen de samenwerking is voor CAReL gekozen als strategische oplossing voor genoemde domeinen. De oplossing van Eljakim IT vormt een waardevolle aanvulling op het brede aanbod van Centric voor de decentrale overheid.

Centric en softwareontwikkelaar Eljakim IT slaan de handen ineen op het gebied van leerplicht, RMC en leerlingenvervoer. Binnen de samenwerking is voor CAReL gekozen als strategische oplossing voor genoemde domeinen. De oplossing van Eljakim IT vormt een waardevolle aanvulling op het brede aanbod van Centric voor de decentrale overheid.

De robuuste en gebruiksvriendelijke oplossing CAReL maakt het mogelijk de administratieve afhandeling van zaken rondom jongeren te koppelen aan bestaande processen en werkinstructies. Alle taken die voortvloeien uit de wet- en regelgeving rondom leerplicht, RMC en leerlingenvervoer worden volledig ondersteund. Daarnaast voorziet CAReL als moderne SaaS-oplossing in alle relevante koppelingen, zowel binnengemeentelijk als naar ketenpartners.

Over Eljakim

Vanuit het kantoor in Utrecht ontwikkelt Eljakim IT al sinds 1996 software voor de overheid en non-profitorganisaties in onderwijs, zorg en welzijn. Eljakim IT kent een aantal standaardapplicaties maar hecht ook veel waarde aan innoverende, uitdagende projecten en maatwerk. Veel projecten hebben een maatschappelijke betekenis.

Over Centric

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.