partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Centric in top drie tevredenheidsscores voor IT-outsourcing

persberichten | 12 mei 2016

Onderzoeksbureau Whitelane en adviesbureau Quint Wellington Redwood evalueren jaarlijks de tevredenheid onder opdrachtgevers van IT-outsourcingproviders. Centric staat dit jaar in de top drie van dienstverleners met de hoogste klanttevredenheid.

Share

Centric realiseerde een stijging in haar overall tevredenheidsscore van 76 procent naar 82 procent. De relaties van Centric zijn vooral te spreken over de eindgebruikersondersteuning en de datacenterdiensten.

Er namen ongeveer tweehonderd Nederlandse organisaties deel aan het onderzoek. De klanttevredenheid werd gemeten aan de hand van zo’n vijfhonderd IT-outsourcingcontracten.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.