partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Gaat big data het belastingendomein overhoop halen?

artikelen | 18 september 2018

Digitalisering en dataficering bieden ook in het belastingdomein ongekende mogelijkheden. Dat bleek begin deze zomer tijdens het Actualiteitendiner Belastingen in Rotterdam.

De deelnemers bogen zich over de toepassing van onder meer blockchain en big data. Lees er alles over in het nieuwe online magazine

Digitalisering kan bijvoorbeeld belastingwerkzaamheden een stuk doelgerichter en efficiënter maken. En met behulp van big data-analyse kan helpen de dienstverlening aan burgers naar een hoger plan te tillen, zolang de kernprincipes van de AVG maar in het achterhoofd blijven.

Het DNA van de toekomstige overheid

Het dinerdebat is onderdeel van een serie Actualiteitendiners met als thema het ‘DNA van de toekomstige overheid’, een initiatief van Centric en de Blommestein Groep. Tijdens kleinschalige en inhoudelijke dinerdialogen verkennen stakeholders uit de lokale overheid de transformatie naar de informatiegedreven overheid.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.