partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Gemeente Amsterdam neemt belastingapplicatie Centric in gebruik

persberichten | 13 december 2017

De gemeente Amsterdam heeft het Centric-informatiesysteem Key2Belastingen met succes in gebruik genomen.

Gemeente Amsterdam - Centric

Amsterdam neemt het nieuwe systeem af als SaaS-dienst (Software as a Service). In het bijzijn van Jan Geert Bakker, directeur Belastingen van de gemeente Amsterdam, en Karim Henkens, CEO van Centric, bracht het projectteam VIB (Vernieuwing Informatiesysteem Belastingen) een toost uitgebracht op dit mooie project.

De ruim 300 belastingenmedewerkers van de gemeente Amsterdam maken nu gebruik van het nieuwe systeem. De eerste positieve resultaten zijn al merkbaar: burgers en bedrijven gebruiken het volledig geïntegreerde digitale loket en het gebruiksvriendelijke medewerkersportaal biedt de KCC-medewerkers optimale ondersteuning.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.