partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Peter Curwiel start als managing director bij Centric MS Public

nieuws | 4 december 2019

Per 1 december is Peter Curwiel bij Centric gestart als managing director van Managed Services Public, het bedrijfsonderdeel dat de Software as a Service (SaaS)-oplossingen van Centric voor de publieke sector beschikbaar stelt.

Peter Curwiel


Rianne Jans (CFO): “Ik ben verheugd dat Peter voor Centric heeft gekozen. Hij brengt jarenlange ervaring in de IT-sector mee, onder meer met dienstverlening aan de decentrale overheid. Samen met zijn teams gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verSaaSing van ons portfolio voor gemeenten, samenwerkingsverbanden en waterschappen.”
Peter Curwiel: “Binnen Centric is de afgelopen decennia enorm veel kennis opgebouwd van de publieke sector. Gebaseerd op mijn ervaring in deze sector en kennis van diverse IT-expertises, maar vooral ook mijn overtuiging dat medewerkers het verschil maken, zie ik het als een inspirerende uitdaging om die kennis en ervaring samen met onze medewerkers te vertalen naar verschillende Managed Services waar de markt om vraagt.”

Voor meer informatie:
Maarten Hillenaar
Managing Director Public Sector Solutions
+31 6 46345257
Maarten.hillenaar@centric.eu

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.