partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Samenwerking Decos en Centric

persberichten | 29 mei 2019

Centric heeft in Decos de perfecte partner gevonden om klanten binnen de lokale & regionale overheid te helpen met klantcontact en zaakgericht werken.

Met het partnership bieden beide partijen hun klanten een aanzienlijke uitbreiding op hun dienstverlening. Aanleiding voor het partnership is dat Centric goed heeft gekeken naar haar hudige oplossingen voor zaakgericht werken en klantcontact en geconcludeerd heeft dat ze in de vorm van een samenwerking op dit vlak haar klanten beter kan ondersteunen. Na grondige marktanalyse heeft Centric JOIN van Decos uitgekozen als systeem dat het beste aansluit bij hun wensen en eisen. “Centric maakt hiermee een duidelijke keuze,” aldus Maarten Hillenaar, Directeur Public Sector Solutions. “Wij gaan een strategische samenwerking aan met deze degelijke en vakbekwame partij om onze klanten de best mogelijke oplossingen aan te kunnen bieden.”

JOIN maakt nu onderdeel uit van de keten van oplossingen die Centric de lokale & regionale overheid biedt, via Cloud of on-premises. Door het partnership met Decos kan Centric beter inspelen op de veranderingen waar de decentrale overheid nu om vraagt.

Strategisch belang
 
Decos en Centric zien door het partnership nieuwe mogelijkheden om hun klanten betere oplossingen te bieden. Bas Taalman, Commercieel Directeur van Decos: “De producten van Decos en Centric zijn complementair: het zaaksysteem van Decos als centraal platform kan bijvoorbeeld gekoppeld worden met de domeinspecifieke oplossingen van Centric, zoals de Suites voor het Sociaal Domein en Key2Vergunningen. We kunnen klanten hiermee voortaan een breder pakket van diensten aanbieden. Bovendien geeft de zorgvuldigheid waarmee Centric ons als partner heeft geselecteerd ons veel vertrouwen dat Centric het klantbelang voorop stelt, net als Decos. Ook daarin passen we perfect bij elkaar!”
 
De gezamenlijke slagkracht en de ruim aanwezige kennis van en ervaring in de overheidsmarkt maken beide partijen zeer enthousiast. “We zijn een unieke samenwerking aangegaan en we kijken er naar uit om die in de praktijk bij onze klanten te laten zien.”

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.