partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Tijd voor HR, tijd voor Motion

persberichten | 17 november 2016

De gemeente van de toekomst is een wendbare gemeente. Met een vaste kern en een flexibele schil professionals, die snel kunnen inspelen op de steeds veranderende omstandigheden. Zij kunnen dit omdat zij zich continu ontwikkelen.

Omdat zij buiten de gebaande paden van het klassieke functiehuis treden en zo altijd de rol vervullen die voor henzelf én de gemeente op dat moment het meest waardevol is. De logische regisseur in dit rollenspel? De HR-afdeling.

Motion is de volgende generatie eHRM van Centric die HR-professionals de transitie laat maken van uitvoerend naar adviserend. Wij ondersteunen en begeleiden HR om de krachtige partner in business te zijn voor een wendbare organisatie.

Ook van HR uw krachtige partner in business maken?

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.