partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Van GWS4all naar nieuwe Suites voor het Sociaal Domein

persberichten | 6 november 2015

Het sociaal domein is in beweging en dat vraagt om ondersteuning die meebeweegt. In 2010 startte Centric met een innovatieprogramma voor haar softwareoplossingen voor het sociaal domein. Nu dat programma is afgerond, nemen we afscheid van de naam GWS4all.

Share

De Centric-oplossingen voor het sociaal domein hebben een innovatieslag doorgemaakt en een nieuwe naam gekregen. De vernieuwde procesondersteuning voor werk, inkomen en zorg is daarnaast aangevuld met geheel nieuwe suites voor jeugdzorg en sociale regie. Gemeenten en samenwerkingsverbanden hebben daarmee alle tools om de komende jaren invulling te geven aan de uitvoering van de gedecentraliseerde taken.

Lees meer over deze nieuwe suites in het artikel Vernieuwd Centric-portfolio sociaal domein klaar voor de toekomst

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.