partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Webinar: top drie best practices in cloud governance

persberichten | 30 september 2015

IT-organisaties kunnen er niet langer omheen: de cloud is overal. De CIO wordt steeds prominenter bij het afsluiten van overeenkomsten met cloudleveranciers. Maar hoe laat u deze partnerships optimaal voor u werken? Hoe geeft u invulling aan cloud governance?

Branche: Bouw, Financiële sector, Lokale overheid, Onderwijs, Supply Chain, Waterschappen, Woningcorporaties, Zorg

In het webinar op 9 oktober bespreken we topics als vertrouwelijkheid van data, risicobeheersing, voorspelbaarheid van kosten en transparantie in de cloud. Met TBI, een pragmatische afnemer van outsourcing en clouddiensten stellen we de top drie best practices in cloud governance vast. 

Aan tafel:
• Dirk Jan Langbroek, CIO bij TBI
• Gert Jan van der Leer, directeur IT outsourcing bij Centric
• Frank de Nijs, Enterprise Innovation Manager bij Centric
De host van dit webinar is Marlies Aanhaanen, manager corporate communications bij Centric. 

Registreer u nu!
Bent u benieuwd naar de top drie best practices in cloud governance? Registreer u dan nu gratis voor het webinar op 9 oktober. Starttijd: 13.00 uur.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.