partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina KPN

KPN logo

Hosting en infra als water uit de kraan

Herinrichting applicatielandschap NS:

door: Jet van Eeghen, 24 april 2019

NS bank

Gemeenten worstelen met veel logge, oude IT-systemen en zoeken naar manieren om hun IT toekomstbestendiger in te richten. Legacy staat goede dienstverlening immers vaak in de weg. KPN en de Nederlandse Spoorwegen herkennen deze worsteling maar al te goed. Beide hebben ervaring met de omschakeling van legacy naar ‘licht en luchtig’.

lees meer

‘Hallo? Ik heb dorst. Geef me water!’

door: Jet van Eeghen, 13 februari 2019

KPN

Je printer produceert draadloos documenten, je auto staat in online verbinding met de garage en je huis is realtime beveiligd tegen inbraak. Maar nu ook de bomen in je straat? Connected trees bestaan en laten het groenverzorgers weten als ze een extra plens water nodig hebben.

lees meer

Een digitale werkplek ontwikkel je samen

1 november 2018

muis in de hand

Burgers hoeven steeds minder vaak in de rij te staan bij een fysieke gemeentebalie. Leve de digitale dienstverlening! Wat nog wel beter kan? Het intern aanbieden van digitale werkplekken die medewerkers helpen om de digitale dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.

lees meer

Een slimme E-gemeente? Dat begint met een goede digitale werkplek

6 september 2018

KPN

Burgers hoeven steeds minder vaak in de rij te staan bij een fysieke gemeentebalie. Leve de digitale dienstverlening! Wat nog wel beter kan? Het intern aanbieden van digitale werkplekken die medewerkers helpen om de digitale dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.

lees meer

Unieke samenwerking Dutch Delta Group (DDG) en KPN voor dé werkplekdienstverlening binnen de lokale overheid!

5 juli 2018

DDG - KPN

Met de handtekeningen van Guus Nijssen (directeur DDG) en Hans Buurman (KPN) werd het feit: de samenwerking tussen beide organisaties. En daarmee is de 1e stap gezet om een unieke digitale en beheerde werkomgeving te bieden aan lokale overheden.

lees meer

Makkelijker, veiliger en beter verkiezingen organiseren

StembureauApp

29 juni 2018

Verkiezingsbord Den Haag

Bij iedere verkiezing staan de gemeenten weer voor een nieuwe logistieke uitdaging. Zo ook de gemeente Den Haag. Mensen stemmen op tijdelijke locaties die bemand worden door vrijwilligers. Tegelijkertijd moeten de uitgebreide protocollen wel worden gevolgd. En dat vergt een solide organisatie. Om de organisatie beter te managen en minder gevoelig te maken, is de StembureauApp ontwikkeld.

lees meer

Beweeg mee met de mogelijkheden van morgen

7 juni 2018

KPN banner

Digitale ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Daarmee veranderen ook de verwachtingen van klanten én ontstaan er nieuwe businessmodellen. Om succesvol te blijven is het essentieel om vandaag al mee te bewegen met de mogelijkheden van morgen. En dat begint met digitalisering. Ontdek hoe gemeente Amstelveen, gemeente Den Haag en BKR continuïteit, flexibiliteit en schaalbaarheid van hun digitale processen en data borgen samen met KPN.

lees meer

Transformeren of ten onder gaan

6 juni 2018

KPN PostNL

De digitale transformatie betekent een revolutie voor de manier waarop bedrijven werken, voor hun diensten en producten en voor hun medewerkers. Robin Scholten vertelt over de transformatie die KPN heeft doorgemaakt en hoe het bedrijf zakelijk Nederland helpt datzelfde te doen. Wie nu nog geen digitale strategie heeft, kan niet langer wachten er één te formuleren.

lees meer

Wereldprimeur: vrachtwagen praat met stoplicht

24 april 2018

Stoplicht - KPN

Met een krachtige industriesector en een sterke economische groei is het druk op de Noord-Hollandse wegen. Door die toenemende drukte richt de provincie zich nu op het vergroten van de verkeersveiligheid, doorstroming en leefbaarheid in de regio. De inzet: slimme communicatie tussen vrachtwagens en verkeerslichten via KPN’s 4G-netwerk.

lees meer

Wordt 2018 het jaar van eHerkenning?

2 februari 2018

eHerkenning - KPN

DigiD+, iDIN, Idensys of misschien wel een ander inlogmiddel? Nog altijd is onduidelijk waarmee burgers in de toekomst inloggen bij overheden, pensioenfondsen, zorgverzekeraars en zorginstellingen. In het bedrijfsleven heeft eHerkenning inmiddels vaste voet aan de grond en alle tekenen zijn er dat overheden en zorginstanties eHerkenning in 2018 wel móeten ondersteunen.

lees meer