Partnerpagina PinkRoccade Local Government

Almelo controleert extra op identiteitsfraude

door: Mat Keijers, 19 september 2017

Mat Keijers PinkRoccade

Gemeente Almelo gaat de strijd aan met identiteitsfraude en verbetert tegelijkertijd haar dienstverlening. Almelo was actief betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van iVerblijf & Adres Inschrijving, inclusief integratie met id-burger. Hierdoor controleren de medewerkers op een veilige, snelle en vooral eenvoudige manier de identiteit.

partnerweblogs

lees meer

- - - - -

Leer door bij anderen af te kijken

door: Tjerk Venrooy, 14 september 2017

Tjerk Venrooij

Je kunt leren door boeken te lezen, naar congressen te gaan of opleidingen te volgen. Maar volgens mij leer je het meeste door bij anderen af te kijken. Als je het mij vraagt zouden dat meer mensen moeten doen! En dat hoeft niet stiekem, zoals vroeger in de schoolbankjes, doe het gewoon in het openbaar, zou ik willen adviseren.

partnerweblogs

lees meer

- - - - -

Acteer jij als een tambour-maître?

door: Sanne van der Zanden, 11 september 2017

Als gemeente moet je creatiever zijn en meer durf tonen rondom de visie op digitale dienstverlening en het bijbehorende beleid. Je moet zelf gaan staan voor de burger en de digitale wereld van de burger. Waarbij je jezelf eigenaar moet voelen van dat proces rondom digitalisering. En wat mij betreft doe je dat met slechts een paar medewerkers uit de praktijk. Waarbij je zelf de echte ambassadeur moet zijn, met eigenschappen van een tambour-maître.

partnerweblogs

lees meer