Partnerpagina PinkRoccade Local Government

#LSG18: Lean & meaningful!

door: Sanne van der Zanden, 17 januari 2018

Gemeenten hebben de naam dat ze traag en bureaucratisch zijn, maar dat is lang niet altijd meer terecht. Er is immers meer en meer aandacht voor het hervormen tot een klantgerichte en vraaggestuurde organisatie. Gemeentelijke processen worden dan ook steeds klantvriendelijker, sneller én digitaler. Dat vraagt wel om het kritisch bekijken en herontwerpen van gemeentelijke processen. En juist daarmee gaan we gemeenten binnen de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG18) ondersteunen.

partnerweblogs

lees meer

- - - - -

Een nieuw zusje: PinkRoccade Proces & Services

door: Tjerk Venrooy, 12 januari 2018

Tjerk Venrooij

Sinds 1 januari 2018 heeft PinkRoccade Publiekszaken er een zusje bij: PinkRoccade Proces & Services. Deze businessunit borduurt voort op de bestaande producten voor zaakgericht werken waaronder iDocumenten en iZaaksuite. Dat geeft focus om deze producten op een goede manier vorm te geven. Zodat we gemeenten kunnen helpen zich klaar te stomen voor een veeleisende toekomst waarin zaakgericht werken een belangrijke schakel gaat vormen.

partnerweblogs

lees meer

- - - - -

Partnership op basis van gelijkwaardigheid

8 januari 2018

PinkRoccade Publiekszaken - #LSG17

Gemeente Utrechtse Heuvelrug is benoemd tot uitblinker in de categorie ‘Geboorte’ binnen de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17). Dat werd mogelijk door het partnership tussen de gemeente en haar ICT leverancier wat 1,5 jaar geleden werd aangegaan.

nieuws

lees meer