Partnerpagina PinkRoccade Local Government

Weersta het denken in uitzonderingen

door: Sanne van der Zanden, 25 september 2017

Je digitale dienstverlening (in)richten op uitzonderingen, maakt het lastiger voor de grootste groep gebruikers. Dat leidt tot meer uitval online. En tot meer gebruik van de duurdere, fysieke kanalen. Juist door je online dienstverlening bruikbaar te maken voor de grootste groep, blijft er meer ruimte over om gepaste aandacht te geven aan uitzonderingen. Dat is slechts één van mijn 7 toptips in het kader van ‘je online dienstverlening verhogen door te focussen op je gemeentelijke beleid’.

partnerweblogs

lees meer

- - - - -

Almelo controleert extra op identiteitsfraude

door: Mat Keijers, 19 september 2017

Mat Keijers PinkRoccade

Gemeente Almelo gaat de strijd aan met identiteitsfraude en verbetert tegelijkertijd haar dienstverlening. Almelo was actief betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van iVerblijf & Adres Inschrijving, inclusief integratie met id-burger. Hierdoor controleren de medewerkers op een veilige, snelle en vooral eenvoudige manier de identiteit.

partnerweblogs

lees meer

- - - - -

Leer door bij anderen af te kijken

door: Tjerk Venrooy, 13 september 2017

Tjerk Venrooij

Je kunt leren door boeken te lezen, naar congressen te gaan of opleidingen te volgen. Maar volgens mij leer je het meeste door bij anderen af te kijken. Als je het mij vraagt zouden dat meer mensen moeten doen! En dat hoeft niet stiekem, zoals vroeger in de schoolbankjes, doe het gewoon in het openbaar, zou ik willen adviseren.

partnerweblogs

lees meer