partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

PinkRoccade Local Government is een leverancier van software en dienstverleningsconcepten voor de lokale overheid. Wij leveren informatiesystemen die de gehele keten bedienen.
Wij bestaan uit zes verschillende, zelfstandige businessunits: Financiën & Services, Informatievoorziening, Proces & Services, Publiekszaken, Ruimte & Omgeving en Samenlevingszaken.
We zijn de partner die verbindt en zich bewezen heeft. Met de overheid aan de wieg van ons bestaan, zijn we er voor alle lokale overheden van Nederland.

Werk jij mee aan de lokale overheid van de toekomst?

Innovatiecongres

6 augustus 2015

Op maandag 5 oktober organiseert PinkRoccade Local Government het Innovatiecongres in Mediaplaza (Jaarbeurs Utrecht). Het congres waarbij u wordt bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van selfservice, dienstverlening en ICT.

lees meer

Pilotgemeenten gezocht voor LARS

30 juli 2015

De app LARS (Leerlingen App Rijd Samen) van PinkValley-finalist Patrick Nelen is klaar! Aan het begin van het schooljaar 2015-2016 start de pilotfase. Ben jij van mening dat het leerlingenvervoer anders kan en moet en werkzaam bij een durfgemeente? Stap in en draai mee in de pilot.

lees meer

PinkRoccade Local Government stelt ICT-werkervaringsplek beschikbaar

24 juli 2015

PinkRoccade Local Government gaat vanaf september een werkplek aanbieden op de Servicedesk bij de businessunit Samenlevingszaken. Mensen die een bijstandsuitkering hebben kunnen zo in een half jaar specifieke vaardigheden opdoen.

lees meer

iSamenleving: selfservice en regie op het sociaal domein

23 juli 2015

iSamenleving is de oplossing die het mogelijk maakt om integraal regie te voeren bij multi-probleem gezinnen. De oplossing faciliteert het vergroten van zelfredzaamheid en eigen kracht. Gezinnen die dat kunnen moeten in staat zijn om zelf regie te kunnen voeren.

lees meer

De overheid: sleutel tot het succes ligt bij jonge ambtenaren

door: Arend Meijer, 22 juli 2015

Zet een groepje van 60 jonge ambtenaren een nacht lang bij elkaar en je krijgt een mooi beeld van de overheid van de toekomst: een kansenfabriek die het leven leuker maakt voor de inwoners van Nederland en hen zo weinig mogelijk tot last is.

lees meer

Klantcomfort en Werkdrukvermindering

Praktijkervaring met iBurgerzaken laat het zien

14 juli 2015

Met al 75 gemeenten die de dienstverlening van de toekomst in huis hebben, worden burgerzaken en selfservice steeds meer synoniem. Experimenten en praktijkervaring bij durfgemeenten leveren waardevolle lessen.

lees meer

Hoe waterdicht is uw belastingsysteem?

7 juli 2015

Met de accountantscontrole van PinkRoccade Local Government heeft u per belastingsoort, kohier, boekjaar of belastingjaar inzicht in de opbrengsten en de reden waarom een opbrengst niet te gelde is gemaakt.

lees meer

Alle informatie bij elkaar voor Gemeente Noordenveld

2 juli 2015

De gemeente zocht een partij die werkende koppelingen kon maken tussen de verschillende afdelingen van de gemeente en kwam uit bij Makelaarsuite van PinkRoccade Local Government. ‘PinkRoccade wil het beste jongetje van de klas zijn. Dat gaf de doorslag.’

lees meer

Sneller alle zaken rondom overlijden regelen met app iOverlijden

Betere en goedkopere dienstverlening voor burgers, uitvaartverzorgers én gemeenten

1 juli 2015

De Wet Elektronische Dienstverlening Burgerlijke Stand maakt het vanaf 1 juli landelijk mogelijk om overlijdensakten digitaal te ondertekenen en af te handelen. PinkRoccade Local Government speelt hierop in met de app iOverlijden, met voordelen voor alle partijen.

lees meer

Wie zegt dat een gemeente geen reclame mag maken?

door: Sanne van der Zanden, 30 juni 2015

Sanne van der Zanden

Als u reclame wilt maken, dan hebt u de keuze uit veel verschillende mogelijkheden, valt op diverse gemeentelijke websites te lezen. Er worden zelfs tal van voorbeelden genoemd: reclame op of aan de gevel van een onroerende zaak. Maar ook reclame op abri’s en vitrines, verwijsbordjes en flyers. Kortom voor een ander weet een gemeente heel goed wat wel/niet kan, maar maakt u zelf eigenlijk wel reclame?

lees meer