partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

PinkRoccade Local Government is een leverancier van software en dienstverleningsconcepten voor de lokale overheid. Wij leveren informatiesystemen die de gehele keten bedienen.
Wij bestaan uit zes verschillende, zelfstandige businessunits: Financiën & Services, Informatievoorziening, Proces & Services, Publiekszaken, Ruimte & Omgeving en Samenlevingszaken.
We zijn de partner die verbindt en zich bewezen heeft. Met de overheid aan de wieg van ons bestaan, zijn we er voor alle lokale overheden van Nederland.

Werk jij mee aan de lokale overheid van de toekomst?

Pink Sponsoractie ziekte van Huntington haalt 8.567 euro op

22 oktober 2014

PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, heeft met de sponsoractie ‘Pink voor onderzoek naar Huntington 8.567 euro opgehaald.

lees meer

Samen met gemeenten stap voor stap innoveren

Tien voordelen van werken in de Pink Private Cloud

door: Ferry Dekker, 8 oktober 2014

iBestuur 12 -partner PinkRoccade Pink Private Cloud

ICT-toepassingen moeten ervoor zorgen dat het werk sneller, efficiënter en goedkoper uitgevoerd wordt, terwijl gemeenten verantwoordelijk worden voor meer data. Bovendien is ICT geen kerntaak voor gemeenten. Volgens Ferry Dekker van PinkRoccade Local Government biedt Pink Private Cloud de oplossing, om tien redenen.

lees meer

Een durfgemeente denkt na over we-nnovatie

door: Sanne van der Zanden, 2 oktober 2014

Sanne van der Zanden

Met dank aan de vernieuwers binnen PinkValley gaat PinkRoccade de app Guide ontwikkelen: het openbaar vervoer veilig en zelfstandig toegankelijk maken voor mensen met een verstandelijke beperking. In dit vervolgtraject krijgen we te maken met een kudde die zo snel gaat als de langzaamste dieren. Als de niet-vernieuwers achterover leunen, beweegt er niets. Zij bepalen nu het tempo van de daadwerkelijke ontwikkeling.

lees meer

Selfservice stelt de klant centraal

Gemeenten en selfservice door de burgers

26 september 2014

PinkRoccade solution paper Selfservice stelt de klant centraal

Door burgers te faciliteren, kunnen gemeenten hen beter in hun kracht zetten en daarvan zelf profiteren. Om gemeenten daarin te ondersteunen, ontwikkelt PinkRoccade Local Government integrale oplossingen die de voordelen van selfservice door de burger maximaal benutten.

lees meer

Onderzoek ziekte van Huntington speerpunt Pink Sponsoractie

22 september 2014

Pink Sponsoractie 2014.

PinkRoccade Local Government organiseert op 10 oktober 2014 de Pink Sponsoractie door ’s-Hertogenbosch ten behoeve van onderzoek naar de ziekte van Huntington.

lees meer

Helft burgers wil zich vrijwillig inzetten voor gemeenschap

22 september 2014

PinkRoccade-logo

Bijna de helft (45 procent) van de Nederlanders wil zich vrijwillig inzetten voor de gemeenschap. Dat blijkt uit onderzoek van ICT-dienstverlener PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, onder 1.050 Nederlanders.

lees meer

Kan een gemeente leren van social media?

door: Rudy Boonman, 11 september 2014

PinkRoccade - Rudy Boonman

Verbouwingen, verhuizingen, bijna alles wordt gedeeld via social media. De instanties, waaronder gemeenten, die dit soort informatie echter moet weten staan vaak achteraan in de rij. De beloning en het gemak die social media bieden zijn de belangrijkste redenen dat mensen eerder daar hun ‘wijziging’ verkondigen. Gemeenten kunnen leren van deze drijfveren, maar waar moeten zij dan op letten

lees meer

Innovators strijden tijdens Prototype This om beste overheidsapp voor burgers

11 september 2014

PinkRoccade lanceert denktank PinkValley

Ambtenaren, zorgprofessionals en andere ‘innovators’ strijden tijdens het event ‘Prototype This’ om de beste overheidsapp voor burgers te bedenken. De teams ontwikkelen een concreet concept, waarvan er één daadwerkelijk wordt gerealiseerd. ‘Prototype This’ vindt op 12 september plaats en is onderdeel van PinkValley, een programma met als doel dienstverlening richting burgers te verbeteren.

lees meer

Selfservice als antwoord op een veranderend gemeentelandschap

Een nieuwe, zelfwerkzame rol voor burgers

28 augustus 2014

PinkRoccade-Selfservice als antwoord op een veranderend gemeentelandschap.jpg

PinkRoccade Local Government ontwikkelt integrale oplossingen die de voordelen van selfservice door de burger maximaal benutten. Digitale oplossingen waarmee burgers zelfvoorzienend worden, digitale oplossingen die ambtenaren administratieve taken uit handen nemen én waarmee gemeenten de bezuinigingsopdracht van de komende jaren positief kunnen afronden. In deze solution paper laten we u zien hoe selfservice het antwoord is op het veranderende gemeentelandschap.

lees meer

Appje erbij? De vijf meestgemaakte fouten van gemeenten

door: Erleyne Brookman, 6 augustus 2014

Erleyne Brookman

Apps om gemeenten en burgers te ondersteunen schieten als paddenstoelen uit de grond. Dat lijkt handig, maar er zijn ook risico’s.

lees meer