partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Gemeente Urk gaat met kernapplicaties in de cloud

28 februari 2013

PinkRoccade-logo

Door de kernapplicaties voor de gemeentelijke dienstverlening in de cloud onder te brengen, verwacht Urk burgers, bedrijven en de eigen medewerkers te kunnen voorzien van een optimale dienstverlening.

lees meer

Cloud voor gemeenten: wel de mogelijkheden, niet de lasten

23 januari 2013

PinkRoccade-logo

Gemeenten kunnen eigenlijk niet meer om de cloud heen. Applicaties en gegevens zijn in een cloud beter beveiligd dan in een gemiddeld gemeentehuis. Bovendien is de cloud handiger, goedkoper en energiezuiniger.

lees meer

mGBA in stroomversnelling

door: Marco van der Hoeven, 18 oktober 2012

PinkRoccade-logo

Op dit moment worden grote stappen gezet in de invoering van de mGBA. Twintig kwartiermakergemeenten van PinkRoccade werken samen aan een moderne Burgerzaken-oplossing en delen best practices, dankzij een unieke samenwerking tussen wetgever, gebruikers en de leverancier. De gebruikersvereniging van PinkRoccade Local Government speelt hierin een belangrijke faciliterende rol.

lees meer

Samen werken aan Overheid 2.0

17 juli 2012

PinkRoccade-logo

De mooie ideeën van de afgelopen jaren over een Overheid 2.0 zien we steeds vaker gewoon praktijk worden. Dit vraagt ook om een verandering van de traditionele ICT-leverancier. Niet meer de leverancier van standaardsoftware, maar een innovatieve partner in oplossingen die de Ambtenaar 2.0 ondersteunen.

lees meer

Gemeenten kunnen prestaties meten én bijsturen: Meten is weten

12 mei 2012

PinkRoccade-logo

Het gericht meten van het eigen succes zit niet in de genen van de gemeente. Maar het is wel degelijk mogelijk én noodzakelijk, stelt PinkRoccade Local Government.

lees meer