partnermenu

zoeken binnen de website

Over Salesforce

Salesforce is wereldleider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) die bedrijven en overheidsorganisaties dichter bij hun klanten brengt in het digitale tijdperk. Sinds 1999 stelt Salesforce organisaties van elke omvang en branche in staat om te profiteren van krachtige technologieën – cloud, mobiel, sociaal, internet of things, kunstmatige intelligentie, spraak en blockchain – om een 360° beeld van hun klanten te creëren. Ga voor meer informatie over Salesforce (NYSE: CRM) naar: www.salesforce.com/nl/publiekesector

1 maart: Webinar 'Warmtetransitie-reis van inwoner Lien'

nieuws | 24 februari 2022

De warmtetransitie stelt gemeenten voor een unieke uitdaging. Komende jaren moeten steeds meer wijken aardgasvrij worden. De groep stakeholders wordt groter en het tempo gaat omhoog. Deze grote groep meekrijgen in een inwoners-reis vraagt om een juiste communicatiestrategie met verschillende communicatiekanalen. Hoe dit kan? Kom naar ons webinar op 1 maart a.s.

Tijdens de inwoners-reis moeten inwoners worden aangemoedigd in het meedoen aan verduurzaming.
Zo’n reis kan over verschillende communicatiekanalen plaatsvinden, en elke inwoner staat ergens anders in deze reis.

Gedurende het webinar nemen we je mee op die reis van Lien.

11.00 – 11.10 Welkom en introductie
11.10 – 11.20 De digitale inwoner
11.20 – 11.35 Warmtetransitie-reis van inwoner Lien
11:35 – 11.45 Afronding en Q&A

Meer informatie en aanmelden

Hopelijk tot dan!

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.