partnermenu

zoeken binnen de website

Over Salesforce

Salesforce is wereldleider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) die bedrijven en overheidsorganisaties dichter bij hun klanten brengt in het digitale tijdperk. Sinds 1999 stelt Salesforce organisaties van elke omvang en branche in staat om te profiteren van krachtige technologieën – cloud, mobiel, sociaal, internet of things, kunstmatige intelligentie, spraak en blockchain – om een 360° beeld van hun klanten te creëren. Ga voor meer informatie over Salesforce (NYSE: CRM) naar: www.salesforce.com/nl/publiekesector

17 november: Webinar 'De toekomst van werving & selectie'

nieuws | 21 oktober 2021

De arbeidsmarkt staat sterk onder druk. Wist u bijvoorbeeld dat slechts 5 procent van de organisaties beschikbare data optimaal benut bij recruitment? Dat kan dus veel beter! Graag presenteren we u de toekomst van werving en selectie tijdens ons webinar. Met o.a. voormalig kolonel Jamison Braun die voor de US Air Force de transformatie van recruitment al doormaakte.

Beeld: Shutterstock

Het Financieel Dagblad kopte onlangs nog: “Eindelijk geld voor nieuw kabinetsbeleid, maar nu zijn de mensen op.“ Van overheidsorganisaties verlangt het een geheel nieuwe wijze van werving en selectie, meer van hetzelfde is niet meer genoeg. Een vorm die potentiële kandidaten interesseert voor het werken bij uw organisatie, maar ook het selectieproces vereenvoudigt.

AANMELDEN VOOR HET WEBINAR VAN 17 NOVEMBER
Tijd: 14:00 uur

Tijdens het webinar hoort u onder meer de ervaringen van voormalig kolonel Jamison Braun die voor de US Air Force de transformatie van recruitment al doormaakte. Hij deelt zijn ervaringen, het effect op de organisatie en de resultaten die het nieuwe recruitment biedt.

Vervolgens hoort u van Tim Hubers die met zijn organisatie Penfield Digital al diverse organisaties heeft bijgestaan in de transformatie van Werving en Selectie. We bespreken zijn perspectief op kansen voor werving en selectie en hij geeft tips voor een succesvolle recruitment strategie.

Als laatste visualiseert Rommert Crepin de moderne digitale reis van de kandidaat door het werving en selectie proces.

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.