partnermenu

zoeken binnen de website

Over Salesforce

Salesforce is wereldleider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) die bedrijven en overheidsorganisaties dichter bij hun klanten brengt in het digitale tijdperk. Sinds 1999 stelt Salesforce organisaties van elke omvang en branche in staat om te profiteren van krachtige technologieën – cloud, mobiel, sociaal, internet of things, kunstmatige intelligentie, spraak en blockchain – om een 360° beeld van hun klanten te creëren. Ga voor meer informatie over Salesforce (NYSE: CRM) naar: www.salesforce.com/nl/publiekesector

Grip op de Warmtetransitie

weblogs | 16 november 2022

De warmtetransitie stelt gemeenten voor een unieke uitdaging. Komende jaren worden steeds meer wijken aardgasvrij gemaakt. De groep betrokkenen wordt groter en het tempo gaat omhoog. Daarom nodigen we u van harte uit voor het Warmtetransitie Webinar op 8 december van 13.00 – 14.00 uur.

Beeld: Salesforce

Het webinar zal (online) plaatsvinden via Zoom op 8 december van 13.00 tot 14.00uur.

Het webinar zal beginnen met een korte opening en daarna zullen we ons splitsen in 3 break-outs waarin u kunt kiezen welk onderwerp u wilt bijwonen. Aan het einde van de webinar is er tijd voor vragen en afsluiting.

De onderwerpen tijdens de break-outs:
1. Communicatie met de inwoner
2. Integraal woning overzicht
3. De rol van woningcorporaties

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met onze partners Growing Minds en Bridgin.it.

Registreren
Registreren kan via deze link.

Wil je meer informatie?
Stuur dan een e-mail aan Stephan Slijpen, sslijpen@salesforce.com.

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.