partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina TCS

partnerartikelen

 • Wat overheden van bedrijfsleven kunnen leren over digitale identiteit

  Overheden kunnen veel van het bedrijfsleven leren op het gebied van digitale identiteit. Want waarom kun je met een Apple-account op talloze onlinediensten inloggen, gegevens delen en transacties verrichten en is dit met bijvoorbeeld DigiD maar mondjesmaat mogelijk?

 • Team Nyenrode wint eerste Europese Sustainathon

  Naar schatting moet 50 procent van de technologieën die nodig zijn om mondiale uitdagingen zoals koolstofemissies en vervuiling op te lossen nog uitgevonden worden. Tegelijkertijd zullen duurzaamheidsinspanningen alleen slagen als overheden en het bedrijfsleven samenwerken in plaats van enkel individuele of geïsoleerde inspanningen te leveren.

 • Goede ICT’ers, waar vind je ze?

  door: Kitty Döppenbecker

  De krapte aan talent op de ICT-markt is groter dan ooit. TCS heeft zich daar nooit door laten remmen. Afgelopen jaar kwamen er wereldwijd zo’n 70.000 medewerkers bij. Ook in ons land zit de pas er goed in. Anticiperen op groei is onderdeel van wie we zijn, zegt directeur TCS Nederland Josu Devasia. Hoe dan? En waar ziet hij de oplossing voor overheidsorganisaties?

 • TCS: al 53 jaar start-up

  door: Kim de Vries

  “Innovatie staat aan de basis van ons bedrijf. Daarom werken wij ook heel nauw samen met universiteiten en start-ups”, vertelt Ananth Krishnan, Vice President & Chief Technology Officer bij TCS. Hij is verantwoordelijk voor de Research & Development (R&D) afdeling en daarmee voor innovatie en co-innovatie. “Ons doel is een betere toekomst voor iedereen”.

 • CBR klaar voor de toekomst met applicatielandschap op hoog niveau

  door: Kim de Vries

  Het CBR kampte in 2020 met een enorme achterstand in de verlengingen van de rijbewijzen van mensen boven de 75 jaar, mede doordat de performance van de systemen niet goed was. Samen met TCS maakten ze een transitieplan. Ze gaan meer inzetten op software-as-a-service en API-management. Interview met CBR CIO Bob van Graft.

 • Amsterdam Marathon: TCS als titelsponsor, technologie als verrijking

  TCS en sportorganisatie Le Champion hebben hun langdurige samenwerking voor de TCS Amsterdam Marathon met vijf jaar verlengd. Centraal in de hernieuwde samenwerking staat verdere integratie van digitale technologie, om de ervaring van lopers en toeschouwers van de TCS Amsterdam Marathon te verrijken.

 • Nyenrode en TCS werken samen aan het versnellen van de digitale transformatie

  Nyenrode Business University en Tata Consultancy Services (TCS) gaan samen een generatie leiders opleiden die goed kunnen omgaan met de vraagstukken in een snel veranderende wereld, door gebruik te maken van de laatste kennis en de mogelijkheden die nieuwe technologieën vandaag de dag bieden.

 • Hoe digitalisering kan bijdragen aan minder voedselverspilling

  Voedselverspilling is een urgent maatschappelijk thema, want elk jaar wordt wereldwijd meer dan 1,6 miljard ton aan ‘geschikt voedsel’ verspild. Tommi Mäkinen, Innovation Lead Europe bij Tata Consultancy Services, legt uit hoe digitalisering kan bijdragen aan een efficiëntere voedselketen.