zoeken binnen de website

Kees Linders afdelingshoofd voor de keten Bedrijfsvoering bij de Belastingdienst

Kees Linders is per 1 september 2021 afdelingshoofd voor de keten Bedrijfsvoering bij het onderdeel Integratie Business Services van de directie Informatievoorziening van de Belastingdienst bij het ministerie van Financiën.

Kees Linders | Beeld: Algemene Bestuursdienst

De afdeling voor de keten Bedrijfsvoering binnen Integratie Business Services (IBS) ondersteunt medewerkers van de concerndirecties en SSO’s van de Belastingdienst met geïntegreerde IV-producten die zelf worden/zijn ontwikkeld dan wel op basis van producten en diensten van andere IV-afdelingen en externe leveranciers. Daarnaast ontwikkelt en onderhoudt de afdeling het complete SAP-landschap van de Belastingdienst met meerdere gekoppelde rijksbrede en best of breed toepassingen.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.