zoeken binnen de website

Sander van Amerongen benoemd tot secretaris-directeur Adviescollege ICT-toetsing

door: Redactie iBestuur | 4 oktober 2021

Sander van Amerongen is per 1 september 2021 officieel benoemd als secretaris-directeur voor het Adviescollege ICT-toetsing (voorheen Bureau ICT-toetsing). Hij nam deze functie al waar sinds 1 januari.Sander van Amerongen was voorheen waarnemend hoofd Bureau ICT-toetsing en toetsmanager. Eerder vervulde hij diverse (project-)managementfuncties bij PwC. Sander studeerde Bedrijfsinformatica aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Volgens Marieke van Wallenburg, directeur-generaal Overheidsorganisatie beschikt Van Amerongen over diepgaande kennis van de besturing van complexe ICT-projecten bij de overheid die hij kan vertalen naar bruikbare en kwalitatief hoogwaardige adviezen voor bestuurders van ministeries en uitvoeringsorganisaties. Hiermee inspireert hij zijn team. “Door de verbinding die hij legt met de CIO’s draagt het Adviescollege bij aan een betere IT-beheersing.’

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.