zoeken binnen de website

service

Abonnement iBestuur magazine

iBestuur magazine verschijnt vier keer per jaar. Een iBestuur magazine-abonnement is gratis voor bestuurders, beslissers en beleidsmakers binnen de publieke sector die betrokken zijn of zich betrokken voelen bij de i-overheid.

lees meer

Colofon

iBestuur is het platform voor iedereen die betrokken is bij de i-overheid. Online en offline: door online kennisdeling, een magazine en bijeenkomsten draagt iBestuur bij aan het ontwikkelen van een gemeenschappelijke visie op een efficiëntere, effectievere en klantvriendelijke overheid.

lees meer

Algemene voorwaarden en Privacy Statement

Hieronder leest u de algemene voorwaarden en Privacy Statement van iBestuur, onderdeel van Sijthoff Media (Amsterdam).

lees meer

Contact

De iBestuur redactie is te bereiken via e-mail: redactie at ibestuur.nl.

lees meer

nieuwsbrief

De iBestuur nieuwsbrief wordt wekelijks op donderdag verzonden.
Klik HIER om u te abonneren
Na verzending ontvangt u een e-mail met een link om uw inschrijving te bevestigen.

lees meer

Bedankt dat u bij ons blijft

Fijn dat u heeft aangegeven onze nieuwsbrief te willen blijven ontvangen. U blijft daarmee op de hoogte van actualiteiten en de nieuwste blogs, opinies, praktijkverhalen en events.

lees meer

klantenservice

Heeft u een vraag over uw abonnement? Of wilt u uw gegevens wijzigen of abonnement opzeggen? Neem contact op via klantenservice at ibestuur.nl of 020 – 899 0961

lees meer

adverteren

iBestuur is het platform voor iedereen die betrokken is bij de digitalisering van overheidsbeleid en -besluitvorming. Op het platform komen bestuurders, beslissers en beleidsmakers samen vanuit de overheid, markt, wetenschap en maatschappij. Wilt u deze groep bereiken? Kies dan voor iBestuur!

lees meer