zoeken binnen de website

service

iBestuur magazine: abonneren, adres wijzigen of opzeggen

iBestuur magazine verschijnt vier keer per jaar. Een iBestuur magazine-abonnement is gratis voor bestuurders, beslissers en beleidsmakers binnen de publieke sector die betrokken zijn of zich betrokken voelen bij de i-overheid.

lees meer

Colofon

iBestuur is het platform voor iedereen die betrokken is bij de i-overheid. Online en offline: door online kennisdeling, een magazine en bijeenkomsten draagt iBestuur bij aan het ontwikkelen van een gemeenschappelijke visie op een efficiƫntere, effectievere en klantvriendelijke overheid.

lees meer

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van Sijthoff Media, uitgever van iBestuur magazine en iBestuur.nl. Sijthoff Media is gevestigd in Amsterdam.

lees meer

Contact

De iBestuur redactie is te bereiken via e-mail: redactie at ibestuur.nl.

lees meer

nieuwsbrief

De iBestuur nieuwsbrief wordt wekelijks verzonden. U kunt zich abonneren met het formulier op deze pagina. Na verzending ontvangt u een e-mail met een link om uw inschrijving te bevestigen. Om u uit te schrijven kunt u de link aanklikken die onder iedere nieuwsbrief staat.

lees meer

Ontvang uitnodigingen voor iBestuur-bijeenkomsten

Via deze nieuwsbrief sturen we u uitnodigingen voor bijeenkomsten en activiteiten die iBestuur organiseert. U ontvangt van ons uitsluitend informatie over iBestuur-bijeenkomsten en iBestuur-activiteiten. U kunt natuurlijk op elk moment uw toestemming intrekken. Dan verwijderen wij uw gegevens en ontvangt u geen e-mailberichten meer van ons.

U kunt zich abonneren met het formulier op deze pagina. Na verzending ontvangt u een e-mail met een link om uw inschrijving te bevestigen. Om u uit te schrijven kunt u de link aanklikken die onder iedere nieuwsbrief staat.

lees meer