Service

iBestuur magazine: abonneren, adres wijzigen of opzeggen

iBestuur magazine verschijnt vier keer per jaar. Een iBestuur magazine-abonnement is gratis voor bestuurders, beslissers en beleidsmakers binnen de publieke sector die betrokken zijn of zich betrokken voelen bij de i-overheid.

lees meer

- - - - -

Colofon

iBestuur is het platform voor iedereen die betrokken is bij de i-overheid. Online en offline: door online kennisdeling, een magazine en bijeenkomsten draagt iBestuur bij aan het ontwikkelen van een gemeenschappelijke visie op een efficiëntere, effectievere en klantvriendelijke overheid.

lees meer

- - - - -

Privacyverklaring

Dit is Privacyverklaring van de Nieuw Domein Uitgever (NDU), uitgever van iBestuur magazine en iBestuur.nl. NDU is gevestigd in Scharendijke.

lees meer

- - - - -

Contact

De iBestuur redactie is te bereiken via e-mail: redactie at ibestuur.nl.

lees meer

- - - - -

Nieuwsbrief

De iBestuur nieuwsbrief wordt wekelijks verzonden. U kunt zich abonneren met het formulier op deze pagina. Na verzending ontvangt u een e-mail met een link om uw inschrijving te bevestigen. Om u uit te schrijven kunt u de link aanklikken die onder iedere nieuwsbrief staat.

lees meer

- - - - -

Nieuwsbriefarchief

lees meer


- – - – -


iBestuur nieuwsbrief bijeenkomsten en activiteiten

Via deze nieuwsbrief sturen we u uitnodigingen voor bijeenkomsten en activiteiten die iBestuur organiseert. U ontvangt van ons uitsluitend informatie over iBestuur-bijeenkomsten en iBestuur-activiteiten. U kunt natuurlijk op elk moment uw toestemming intrekken. Dan verwijderen wij uw gegevens en ontvangt u geen e-mailberichten meer van ons.

U kunt zich abonneren met het formulier op deze pagina. Na verzending ontvangt u een e-mail met een link om uw inschrijving te bevestigen. Om u uit te schrijven kunt u de link aanklikken die onder iedere nieuwsbrief staat.

lees meer

- – - – -