iBestuur Congres 2023 – De Verbeelding

Type: Congres
Project: iBestuur Congres

Verbeelding een rol speelt bij de totstandkoming van keuzes in het hier en nu. Wat we hiermee bedoelen legt filosoof Piek Visser-Knijff op een mooie manier uit in deze welkomstvideo.

De eerste breakoutsessies zijn bekend

Deelnemers kunnen op het congres ‘tijdreizen naar een digitale samenleving’, de ruimtelijke puzzel leggen vanuit een ‘virtuele boardroom’, informatie verkrijgen en meepraten over actuele ontwikkelingen als generatieve AI, digitale identiteit en verantwoord datagebruik. En welke type leiderschap is nodig om de maatschappelijke uitdagingen die er liggen aan te pakken? Deze en nog veel meer onderwerpen komen in 1 van de ruim 30 breakoutsessies aan bod.

Deelnemen?

Tijdens het iBestuur Congres 2023 op 13 september a.s. in Den Haag buigen bestuurders uit de overheid, markt, maatschappelijke organisaties, onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven zich samen over maatschappelijke opgaven, vanuit een creatief en vernieuwend perspectief. Het congres biedt een unieke gelegenheid om samen te komen en deze belangrijke thema’s te bespreken. Een unieke kans om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Meer informatie over programma en deelname is te vinden op www.ibestuurcongres.nl.