banner LSG17

#LSG17 krijgt een vervolg na de zomer

Neemt jouw gemeente (weer) deel?

Selfservice is een thema dat de nodige aandacht vraagt van gemeenten. Of het ook daadwerkelijk de nodige aandacht krijgt, is een tweede. De Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten (#LSG17) is een laagdrempelige en leuke manier om aan de slag te gaan met verleiden naar het digitale kanaal én de inbedding in je interne organisatie.

De volgende evenementen staan op de planning na de zomer:

25 september | workshopronde 1+2: op speciaal verzoek herhaald
Tijdens deze workshops krijg je een aantal concrete (communicatieve) maatregelen om burgers en bedrijven te verleiden naar het digitale kanaal. Workshop 1 zoomt daarbij in op beleid & website. En tijdens workshop 2 spreken we uitgebreid over marketingcommunicatie. Het toepassen van deze maatregelen is goed voor je dienstverlening en het contact met ketenpartners. Lees meer»

oktober/november | workshopronde 3: impact op interne organisatie
De invoer van iBurgerzaken vraagt om een nieuwe manier van denken én doen. Van je klanten, het management én de medewerkers. Dit zal weerstand oproepen, maar het biedt vooral mogelijkheden. Immers draagt deze werkwijze bij aan de werkdrukvermindering, doordat burgers en bedrijven taken overnemen. Tijdens deze #LSG17 workshop bespreekt Patrick Nelen de werkprocessen en de veranderende rol van medewerkers. Lees meer»

17 november | Het Grote Publiekszaken Selfservice Congres
Selfservice biedt de klant gemak én de gemeente een efficiencyslag! Op weg naar 100% selfservice kom je als gemeentebestuurder of directeur flink wat uitdagingen tegen… Een congres met sprekers uit de praktijk en wetenschap, veel interactie, netwerken en discussie. Lees meer»

Schrijf jezelf in en/of attendeer je collega’s op deze sessies.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren