Personalia
Personalia

Bart van Ginderen CIO bij de Rijksorganisatie voor Informatiehuishouding

Portret Bart van Ginderen
Bart van Ginderen

Per 1 september 2024 is Bart van Ginderen benoemd tot Chief Information Officer (CIO) en tevens tot unitdirecteur Strategie en Kennis bij de Rijksorganisatie voor Informatiehuishouding van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Bart van Ginderen gaat het CIO-stelsel binnen Rijksorganisatie voor Informatiehuishouding (RvIHH) vormgeven, in nauw overleg met CIO-offices van de opdrachtgever, CIO-BZK en CIO-Rijk. Als unitdirectecteur Strategie en Kennis moet hij richting gaan gegeven aan de (toekomstige) uitvoeringskaders voor de informatiehuishouding van het Rijk.

Van Ginderen is tevens plaatsvervangend directeur RvIHH en geeft leiding aan de afdelingsmanagers Strategie en Kennis en de Chief Record Officer die hoofd is van de CIO-office. Volgens CEO van de RvIHH, Dany Venema, beschikt Van Ginderen over grote kennis en betrokkenheid op het werkgebied.

Van Ginderen is op dit moment CIO en Managing Director bij Ambidexter Interim Management. Hij werkte de afgelopen jaren als CIO bij diverse organisaties, zowel in vaste als in interim-dienstbetrekking.

Klik HIER voor meer personalia

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren