Nieuws

Capgemini Innovation Day 03-12-2021: Define the future

De Capgemini Innovatiedag 2021 gaat dit jaar over het terugnemen van de controle, bepalen wat we in de toekomst willen. Hoe ontsluiten we de waarde van technologie om te kunnen transformeren en om de toekomst te krijgen die je wilt! Dit gaat over de ‘spirit’ van mensen die zicht inzetten om menselijke energie te ontketenen via technologie voor een duurzame en inclusieve toekomst.

Op 3 december 2021 wordt de dag afgetrapt met een dynamische Talk Show (09:30 – 11:30), vol met interessante gasten, key notes en Capgemini thought leaders, gehost door Humberto Tan. Na de Talk Show wordt dieper ingegaan op bepaalde onderwerpen tijdens de Innovation Talks (11:45 – 13:00.

Society 5.0

Één van deze Innovation Talks is toegewijd aan Society 5.0. Een samenleving waarin de grens tussen mens en computer steeds vager wordt en de fysieke en digitale wereld meer dan ooit met elkaar verknoopt raken. Hoe kan technologie overheidsorganisaties helpen om betere dienstverlening te ontwikkelen? Bijvoorbeeld door goed te kijken naar de menselijk maat binnen organisaties en systemen. Technologie brengt mensen samen faciliteert samenwerking. En hoe zorgen we ervoor dat een superslimme samenleving ook veilig blijft?

Dit evenement kun je niet missen!
Ga naar Capgemini Innovation Day 03-12-2021: Define the future en schrijf je in.

Programma

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren