Persbericht

Centric meest aanbevolen full-scope outsourcingspartner 2015

Op dinsdag 6 oktober presenteerde IT-onderzoeksbureau Giarte de resultaten van zijn jaarlijkse benchmarkstudie. Centric is met een score van 91% de meest aanbevolen full-scope IT-uitbestedingspartner.

Ieder jaar doet Giarte onderzoek naar de prestaties van alle relevante IT-dienstverleners in Nederland. Het onderzoek meet hoe de IT-leveranciers presteren in drie domeinen: Application Management (AM), Infrastructure Management (IM) en End User Management (EUM). Van de full-scope outsourcingspartners (leveranciers beoordeeld in alle drie de domeinen) behaalt Centric met 91% de hoogste aanbevelingsscore.

100% score voor Infrastructure Management

Daarnaast ontwikkelt Centric zich sterk in het domein Infrastructure Management. Daar behaalt Centric een aanbevelingsscore van 100%, 22 procentpunten meer dan vorig jaar. Ook op het gebied van End User Management is de aanbevelingsscore met 94% hoger dan vorig jaar (92%).

45 beoordelingen

Outsourcing Performance is de jaarlijkse studie van onderzoeksbureau Giarte naar de prestaties van alle relevante IT-dienstverleners in Nederland. Dit jaar namen tijdens de dertiende editie van het onderzoek bijna zeshonderd IT-beslissers van ruim vijfhonderd organisaties deel aan de studie. Het onderzoek leverde aanbevelingsscores op voor 27 IT-dienstverleners actief in Nederland.

Om in aanmerking te komen voor een aanbevelingsscore, moet een leverancier van minimaal 15 verschillende klanten een beoordeling ontvangen. Voor een score binnen een specifiek domein is een minimum van 7 beoordelingen nodig. Centric ontving dit jaar in totaal 45 beoordelingen. Daarbij zaten dit jaar voor het eerst ook voldoende beoordelingen voor een score in het Application Management-domein.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren