Persbericht

Centric ontvangt Oracle-award als Database Partner of the Year

Oracle benadrukt met deze award de goede samenwerking van het afgelopen jaar. Centric was in 2015 zeer succesvol met haar Oracle-dienstverlening, onder andere dankzij de nieuwe Oracle Platform-licentie.

Het afgelopen jaar zijn Centric en Oracle nauwer gaan samenwerken. Zo introduceerde Centric begin 2015 de vernieuwde Oracle Platform-licentie gericht op de lokale overheid. Centric en het Oracle-team Lokale Overheid werkten daarbij nauw samen. Op het vlak van development was er daarnaast rechtstreeks contact tussen Centric en de development-afdeling op het Oracle-hoofdkantoor in de Verenigde Staten. De goede samenwerking was voor Oracle reden om Centric te belonen met de Database Partner of the Year Award 2016. Vorig jaar riep Oracle Centric al uit tot Industry Partner of the Year.

Flexibiliteit voor klanten

Paul Kroon, Director Public Market bij Oracle: “De relatie met Centric is afgelopen jaar opnieuw sterk verbeterd. Zo is Centric met de Platform-licentie samen met ons team lokale overheid zeer succesvol, niet alleen met de database maar ook door als pilotorganisatie mee te testen met Oracle 12 R2.”

Jaap Hoogendoorn, Business Unit Manager bij Centric: “Met de weg die we met het licentiemodel zijn ingeslagen, willen we onze klanten veel flexibiliteit geven. Door deze licentie te combineren met de binnenkort te publiceren Oracle Database Appliance (ODA) voor de kleinere organisaties, bieden we een totaalplaatje waar we trots op zijn. We zijn verheugd dat we daarvoor ook erkenning krijgen van Oracle.”

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren