Persbericht

Centric wederom meest aanbevolen full-scope outsourcingspartner

Op dinsdag 11 oktober presenteerde IT-onderzoeksbureau Giarte de resultaten van zijn jaarlijkse benchmarkstudie. Centric is met een score van 93% wederom de meest aanbevolen full-scope IT-uitbestedingspartner.

Het onderzoek van Giarte meet hoe de IT-leveranciers presteren in drie domeinen: Application Management (AM), Infrastructure Management (IM) en End User Management (EUM). Van de full-scope outsourcingspartners (leveranciers beoordeeld in alle drie de domeinen) behaalt Centric met 93% de hoogste aanbevelingsscore.
Centric zet stijgende lijn door

Vorig jaar was de aanbevelingsscore van Centric 91%, maar de stijgende lijn zet zich door naar een score van 93% dit jaar. Op het gebied van Application Management alleen al behaalt Centric dit jaar een aanbevelingsscore van 91%, 18 procentpunten meer dan vorig jaar. Ook in het domein van End User Management is de aanbevelingsscore met 95% hoger dan vorig jaar (94%). Op het gebied van Infrastructure Management behaalt Centric de mooie score van 93%.

Ruim zevenhonderd deelnemende IT-beslissers

Outsourcing Performance is de jaarlijkse studie van onderzoeksbureau Giarte naar de prestaties van alle relevante IT-dienstverleners in Nederland. Dit jaar namen tijdens de veertiende editie van het onderzoek ruim zevenhonderd IT-beslissers van meer dan zeshonderd organisaties deel aan de studie. Het onderzoek leverde aanbevelingsscores op voor 35 IT-dienstverleners actief in Nederland.

Om in aanmerking te komen voor een aanbevelingsscore, moet een leverancier van minimaal 15 verschillende klanten een beoordeling ontvangen. Voor een score binnen een specifiek domein is een minimum van 7 beoordelingen nodig. Centric ontving dit jaar in totaal 46 beoordelingen.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren