Persbericht

Centric wint IT & Outsourcing Awards Roemenië

Centric heeft twee prijzen gewonnen bij de regionale IT & Outsourcing Awards in Roemenië. Tijdens het gala, dit jaar voor het eerst georganiseerd, bekroont de industrie zijn beste bedrijven.

De regionale IT&O Awards zijn in het leven geroepen om de groei en ontwikkeling van de lokale industrie in Roemenië te vieren en samen met PIN Magazine relevante aspecten op dit gebied onder de aandacht te brengen.

Twee awards voor het Scholarship Fund

In aanwezigheid van een publiek bestaande bestaat uit grote spelers uit de IT en vertegenwoordigers van de academische wereld, won Centric twee van de meest begeerde awards van de avond – IT-bedrijf van het jaar en beste MVO-initiatief – voor het Centric Scholarship Fund-project.
De jury werd gevormd door vertegenwoordigers uit verschillende gebieden, van toonaangevende bedrijven tot academici en vertegenwoordigers van NGO’s.
De awards zijn een erkenning van de voortdurende inspanning Centric voor zelfverbetering en zorg voor de lokale gemeenschap, maar ook een pluim voor de inspanning van het team van Iasi dat het allemaal mogelijk heeft gemaakt.

PIN Magazine

Tijdens het gala werd ook het nieuwe PIN Magazine gelanceerd, het eerste tijdschrift gewijd aan de regionale IT&O-industrie. In het blad staat onder meer een stuk geschreven door onze collega .NET coordinator Florin Olariu.
De PIN Awards zijn een belangrijke stimulans voor de ontwikkeling en groei van de lokale IT&O-industrie en voor de continue verbetering van de bedrijven in onze regio.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren