Persbericht

De kunst van digitale dienstverlening op Overheid360

Weten hoe het echt zit met de toekomst van de informatiesamenleving? Wat die voor uw gemeente betekent? Kom dan naar Overheid 360°, het jaarlijkse congres over informatiemanagement bij de overheid.

Op 20 en 21 april wordt u in één keer op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement. Wij verwelkomen u graag in onze art gallery, waar we u meenemen in de kunst van digitale dienstverlening. Daarnaast zijn er op beide congresdagen presentatiesessies die u zeker niet mag missen.  

Selfservice in het sociaal domein

Woensdag 20 april om 11:15 en 14:15uur | Nardy Beckers, manager Serviceplein van de gemeente Alphen aan den Rijn komt vertellen over selfservice, de dienstverlening die past bij onze digitale wereld. Alphen aan den Rijn biedt haar inwoners Mijn Overzicht, dé plek voor inzicht in je zaken en afspraken met de gemeente. Mijn Overzicht is dingen zelf regelen, wanneer het jou uitkomt. Duidelijk, efficiënt en gebruiksvriendelijk, zo kan ondersteuning in het sociaal domein óók zijn.

Serious gamen voor securitybewustzijn

Donderdag 21 april om 11:15 en 14:15 uur | Een beperkt aantal congresbezoekers krijgt de kans om deel te nemen aan de Hack@Scape, een serious game om de security awareness binnen organisaties te vergroten. Want technische beveiliging kan nog zo goed op orde zijn, de mens blijft de zwakste schakel. In een afgesloten ruimte ontdekt de alledaagse securitydreigingen rond de werkplek. Wees op tijd en ervaar welke doorslaggevende rol van de mens bij beveiliging van bedrijfsinformatie.

Meld u aan!

Zeker zijn van deelname?
Meld u dan vandaag nog aan voor het congres Overheid 360°!

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren