Persbericht

Positieve response op enquête over Productbeleidboek Centric

Centric-klanten zijn tevreden over de inhoud van het jaarlijkse Productbeleidboek van Centric voor lokale overheden. Dat blijkt uit de resultaten van een enquête naar aanleiding van de tiende uitgave.

Ieder jaar presenteert Centric de plannen voor het nieuwe jaar in het Productbeleidboek (PBB). Het PBB, dat wordt vastgesteld in overleg met de Gebruikersvereniging Centric, biedt een overzicht van alle innovaties en wetswijzigingen die het komende jaar worden verwerkt in de oplossingen voor de verschillende aandachtsgebieden.

Enquête

In 2013 verscheen het PBB voor de tiende maal. Om vast te stellen in hoeverre de informatie aansluit bij de behoefte van onze klanten, vroegen we hen een enquête in te vullen. Uit de antwoorden blijkt dat het Productbeleidboek zeer op prijs wordt gesteld. Klanten waarderen het met een gemiddeld cijfer van 7,5. Veel lezers gebruiken het als naslagwerk voor nieuwe ontwikkelingen en releases. De informatie in het PBB sluit volgens de respondenten voor 97% aan op de informatiebehoefte. Bij de antwoorden zat een aantal waardevolle aanbevelingen die zullen worden meegenomen in de editie van 2014. Het Productbeleidboek is voor klanten te bekijken via de besloten ondersteuningssites.

Donatie aan Stichting Lezen & Schrijven

Ter ere van de tiende uitgave doneert Centric duizend euro aan Stichting Lezen & Schrijven. De Stichting gaat het bedrag inzetten voor het ontwikkelen van materialen voor de Masterclass Gemeenten. In deze Masterclass leren medewerkers van de gemeente wat zij kunnen doen om laaggeletterdheid te voorkomen en te verminderen.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren