Persbericht

Ready for end user experience – lokale overheid

Bring your own device (BYOD), de cloud en mobility zijn aan de orde van de dag. Wat betekent deze focus op de eindgebruiker voor de IT-organisaties van lokale overheden?

De eindgebruiker bepaalt tegenwoordig zelf waar, wanneer en hoe hij werkt. Thuis op zijn tablet, onderweg op een laptop of gewoon op de pc op kantoor. Aan de IT-afdeling de taak deze manier van werken mogelijk te maken. Bring your own device (BYOD), de cloud en mobility zijn aan de orde van de dag. Wat betekent deze focus op de eindgebruiker voor de IT-organisaties van lokale overheden?

Onze expert Erik Heil neemt u mee in onze visie op end user experience, waarbij hij ingaat op onder meer Enterprise Mobility, security en cloud. Een specialist van Citrix laat u zien hoe u mobility binnen uw organisatie kunt vormgeven en Sander de Graaf legt uit hoe Centric Melodies 3.0 zich verhoudt tot end user experience. Tot slot is het woord aan toonaangevend managementadviesbureau Quint Wellington Redwood. Quint, gespecialiseerd in het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, presenteert ‘Lean IT’ en de focus op de eindgebruiker.

Het seminar ‘Ready for end user experience’ op 17 oktober is bedoeld voor IT-beslissers in de lokale overheid.
Programma

  • 12.00 uur Ontvangst met lunch
  • 13.00 uur Opening
  • 13.15 uur Centric over end user experience Erik Heil – Centric Lead Architect
  • 14.00 uur Mobility volgens Citrix, Martijn Bosschaart – Citrix Senior Systems Engineer
  • 14.45 uur Pauze
    15.15 uur Melodies 3.0 & end user experience, Sander de Graaf – Centric Programmamanager Business Development & Innovatie
  • 16.00 uur Lean IT door Quint Wellington Redwood
  • 16.45 uur Afsluiting met borrel

Interesse?

U kunt zich hier aanmelden.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren