Nieuws

Selfservice en AVG centraal in Productbeleid Lokale Overheid

In het vernieuwde Productbeleid Lokale Overheid leest u wat de ontwikkelingen rondom overheid en ICT betekenen voor de oplossingen die Centric ontwikkelt voor lokale overheden.

Het komend jaar staat in het teken van twee belangrijke ontwikkelingen: de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de verdere uitbreiding van online dienstverlening door gemeenten.

Selfservice voor burgers en bedrijven

Online selfservice wordt meer en meer de norm. Het betekent dat burgers hun zaken met de overheid eenvoudig zelf regelen, waar en wanneer het hen uitkomt. Centric biedt handige eDiensten voor alle gemeentelijke domeinen, van burgerzaken tot het sociaal domein.

Voorbereiden op de AVG
Gemeentelijke dienstverlening vraagt uiteraard om aandacht voor de privacy van burgers en de bescherming van gevoelige gegevens. Centric biedt verschillende oplossingen die u helpen te voldoen aan de AVG, die vanaf 25 mei actief wordt gehandhaafd. Ook In het vernieuwde Productbeleid leest u ook hier alles over.

Bekijk het Productbeleid Lokale Overheid

Het Productbeleid Lokale Overheid stellen we ieder jaar vast in overleg met de Gebruikersvereniging Centric. Bekijk het Productbeleid op www.centricpblo.nl.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren