Persbericht

Visions: naar de informatiegedreven overheid in 2030

Een praktische visie op de informatiegedreven overheid die ook in 2030 over de juiste informatie beschikt en taken uitbesteedt in plaats van alles zelf te doen: dat is Visions, hart van het vernieuwde Productbeleid voor de Lokale Overheid 2017-2018.

In het Productbeleid vindt u onze visie en plannen waarmee we gemeenten en uitvoeringsorganisaties helpen bij hun transformatie naar een regisserende en informatiegedreven overheid. Een overheid die ook morgen in staat is te doen wat zij moet doen en dat zo efficiënt mogelijk. Het Productbeleid voor de Lokale Overheid komt ieder jaar tot stand in overleg met de Gebruikersvereniging Centric.

Hoe kijken overheden naar hun eigen dienstverlening?

Niemand zit dichter op het vuur dan overheden zelf. Zij zijn het die de transformatie doormaken. Daarom laten we hen graag aan het woord. Hoe bereiden onze klanten hun dienstverlening voor op de toekomst? Hoe zien zij hun eigen rol in 2030?
 
We vroegen het directeur van sociale dienst Halte Werk Irene Makelaar, gemeentesecretaris van Leeuwarden Reindert Hoek en adjunct-directeur van Belastingkantoor GBLT Jet Lepage. Bekijk nu de video waarin zij vertellen over de onmisbare rol van digitalisering voor duurzaam succesvol overheidsoptreden.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren