Personalia
Personalia

Hans van Waayenburg wordt de nieuwe CEO van Centric

Hans van Waayenberg is volgens Centric een 'ervaren leider in de IT- en technologiesector'.

De overname van Centric door een consortium onder leiding van investeringsmaatschappij Imker Capital Partners was eind september afgerond. Nu heeft de IT-dienstverlener ook een nieuwe CEO gevonden: Hans van Waayenburg. Hij was eerder directievoorzitter bij Capgemini Nederland en CEO van Sogeti.

Centric doet de melding van de nieuwe CEO in een nieuwsbericht op zijn Duitstalige website. Centric noemt hem een ‘ervaren leider in de IT- en technologiesector’.

Voor de aanstelling van Van Waayenburg deed oud-Fujitsu-topman Bas de Reus een tijdje dienst als interim-CEO. Hij blijft nog even aan om voor een overdracht te zorgen naar zijn opvolger. De Reus nam onlangs het stokje over van crisismanager Pieter Wakkie, die Ceentric de afgelopen periode door een moeilijke periode loodste.

Eerder dit jaar werd Centric verkocht aan een consortium van Nederlandse IT-ondernemers onder leiding van Imker Capital Partners. Andere deelnemers zijn Adriaan Mol, de oprichter van Mollie, Ronald Bezuur, oprichter en CEO van Uniserver en Bram Bastiaansen, oprichter van ACT Group.

Lees ook:

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren