Markt en overheid
Congres

iBestuur Congres 2023 krijgt vorm: “De Verbeelding”

Staatssecretaris Alexandra van Huffelen is er net als in 2022 weer bij. | Beeld: De Beeldredaktie

Op 13 september aanstaande vindt in de Fokker Terminal in Den Haag het iBestuur Congres plaats. Bijna 20 overheids- en marktpartijen hebben de handen ineengeslagen om, onder het thema “De Verbeelding” een boeiend programma te organiseren. Staatssecretaris Alexandra van Huffelen en ombudsman Reinier van Zutphen hebben al toegezegd deel te nemen aan het plenaire programma.

Tijdens het congres werken bestuurders uit de overheid, markt, maatschappelijke organisaties, onderwijs en wetenschap samen aan het oplossen van de maatschappelijke opgaven waar wij allen voor staan. Door onze verbeeldingskracht te gebruiken, ontstaan nieuwe inzichten met betrekking tot de digitale transformatie van de overheid. Door creativiteit en vernieuwing te stimuleren, kunnen we ervoor zorgen dat de digitalisering van de overheid niet alleen efficiënter, maar ook meer dienstverlenend en inclusiever wordt.

Gebruik uw verbeeldingskracht

Deelnemers worden uitgedaagd om hun verbeeldingskracht te gebruiken. We kijken vooruit: wat verwachten we van een betrouwbare overheid? Hoe bewaken we de menselijke maat? En hoe helpt digitalisering ons om de overheid beter te organiseren? Door te verbeelden kunnen we onszelf voorbereiden en de juiste stappen zetten, niet alleen met het oog op de toekomst, maar ook in het hier en nu.

Samen realiseren we een betrouwbare, mensgerichte en toekomstbestendige overheid.

Tijdens het iBestuur Congres 2023 op 13 september a.s. buigen bestuurders uit de overheid, markt, maatschappelijke organisaties, onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven zich samen over maatschappelijke opgaven, vanuit een creatief en vernieuwend perspectief. Het congres biedt een unieke gelegenheid om samen te komen en deze belangrijke thema’s te bespreken. Een unieke kans om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Deelnemen

Het iBestuur Congres richt zich op bestuurders en beslissers die verantwoordelijk zijn voor of betrokken zijn bij de i-overheid, afkomstig van alle departementen, gemeenten, provincies, waterschappen, agentschappen, zelfstandige bestuursorganen, uitvoeringsorganisaties, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en vanuit het bedrijfsleven.

Deelname aan het iBestuur Congres 2023 is uitsluitend op uitnodiging. Bent u geïnteresseerd in deelname en behoort u tot de doelgroep? Laat het ons weten door het interesseformulier in te vullen.

 

 

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren