Inschrijving geopend voor ‘Data en Ethiek: ❤ van AI Summit’

Op donderdag 31 oktober vindt in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch de Data en Ethiek: ❤ van AI Summit plaats. De Summit maakt onderdeel uit van de Den Bosch Data week en is onmisbaar voor professionals die te maken hebben met data, ethiek en nieuwe technologieën. Onder de sprekers bevinden zich staatssecretaris Raymond Knops van BZK en Paul Nemitz, AVG-specialist en werkzaam voor de Europese Commissie.

Tijdens de Summit word je volledig op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen en discussies op het snijvlak van data, nieuwe technologie en ethiek. Je kunt niet alleen luisteren naar bijdragen van toonaangevende sprekers, samen met andere deelnemers ga je ook concreet aan de slag. Er zijn bijvoorbeeld verschillende workshops, ‘crowd consulting’-sessies en AI-belevingen. Met een filmtheater als decor laten we ons inspireren door de filmwereld. We beloven dan ook een topcast, verschillende scenario’s en spannende dialogen!

Schrijf je nu in

De Data en Ethiek: ❤ van AI Summit is voor professionals op het gebied van data, ethiek en nieuwe technologieën. Denk hierbij aan bestuurders, dataspecialisten, beleidsmedewerkers, juristen en communicatiespecialisten van alle overheidsorganisaties.

Klik hier voor meer informatie over het programma en om je direct in te schrijven

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren