MWG 2017- Overheid Mobility Tour

Mobile World Congres 2017

27 februari – 1 maart

Overheid Mobility Tour

Ook in 2017 organiseert Enterprise Summit i.s.m. iBestuur Mobility weer een Overheid Mobility Tour op het Mobile World Congress in Barcelona. Drie dagen op ‘s werelds grootste en belangrijkste event over: mobile, apps, telecom, infrastructuur, Internet of Things, cloud, virtual reality, security en veel meer. Honderdduizend deelnemers bezoeken de beursvloer, de conferentie, de seminars en het mondiale platform voor tech start-up’s.

De Overheid Mobility Tour is bedoeld voor beslissers, beleidsmakers en professionals – CIO’s, IT-managers, IT-architecten, app-bouwers en UX-profs – uit de overheid.

Raak up-to-date met de actuele mobility-ontwikkelingen, maak kennis met Nederlandse en internationale bedrijven en hun oplossingen, wissel kennis uit met collega’s uit binnen- en buitenland en professionals in een informele en gezellige ambiance.

Hier vindt u alle informatie!

Totale kosten € 1150 ex. BTW. Prijs is inclusief toegangskaart expo / kennissessies / begeleide tour / VIP toegang tot het Dutch Mobile Community-netwerk / toegang tot het BIG-small start-up event. Exclusief vlucht naar en verblijf in Barcelona.

Inschrijven via het online formulier of via een e-mail met uw contactgegevens.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren