Personalia

Paul Landsmeer manager CTO Office directie IV bij de Belastingdienst

Paul Landsmeer is per 1 juni 2022 gestart als manager CTO Office binnen de directie Informatievoorziening van de Belastingdienst bij het ministerie van Financiën. Hij is verantwoordelijk voor een optimale en effectieve inzet van (nieuwe) technologie binnen de Belastingdienst en voert daarop regie.

Paul Landsmeer | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Namens de CTO ziet het CTO Office toe op een optimale en effectieve inzet van technologie, geeft daaraan richting en monitort een juiste uitvoering. Paul Landsmeer heeft als specifieke opdracht om, door strategische en tactische sturing, de beschikbaarheid respectievelijk beveiliging, continuïteit en vertrouwelijkheid van ICT middelen en diensten van de Belastingdienst te optimaliseren en/of maximaliseren.

Paul Landsmeer studeerde rechten aan de Universiteit van Tilburg. In 2019 kwam hij bij de Belastingdienst in dienst als strategisch adviseur. Daarvoor werkte hij ruim twee decennia voor diverse markpartijen in de ICT sector, met name op het gebied van commercieel management. Hij was sinds 2021 waarnemend manager CTO Office. Uit dien hoofde was hij ook lid van het management team CTOO.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren