Nieuws

Programma iBestuur Congres krijgt vorm

Centraal staan de digitale transformatie en de relatie tussen overheid en samenleving. De meer dan 50 break out-sessies en het plenaire programma worden live gestreamd vanaf de congres locatie. Op locatie vindt voor een groep genodigde i-bestuurders een debatprogramma plaats. Deze week is de aanmelding geopend: de eerste 200 inschrijvingen zijn binnen!

Een greep uit de sessies
– Bureau Financieel Toezicht en de onderbuikgevoelens
– Real time democracy
API’s kijken
– Open op Orde
– de Denen doen het beter
OOP? OOPS!
– Digitaal leiderschap
– het Burgemeestersdebat
– Dag Overheid, hallo Platform!
– Budgetteren voor bestuurders
– Society 5.0
……. wordt vervolgd!

Met onder andere: Franc Weerwind, Jaap Smit, Renske Leijten, Saskia Bruines, Loes Mulder, Focco Vijselaar, Marieke van Wallenburg, Lourens Visser, Jan van Ginkel, Nathan Ducastel, Eva Heijblom, Ellen Nauta, Maarten Hillenaar, Tof Thissen en Raymond Knops – of zijn opvolger!

Deelname

Aanmelden kan op ibestuurcongres.nl

Online deelname aan het iBestuur Congres 2021 is uitsluitend bedoeld voor bestuurders, beslissers en professionals uit de overheid. Deelnemers uit het bedrijfsleven kunnen alleen deelnemen als zij zijn aangemeld door de partners van het iBestuur Congres.

Deelname op locatie is uitsluitend op uitnodiging.

Het iBestuur Congres is een initiatief van VNG, het ministerie van BZK, het ministerie van EZK, het ministerie van JenV en IPO.
Het iBestuur Congres 2021 is gast van de gemeente Den Haag.

Founding Partners: Capgemini, Centric, Google

Publieke Partners: Belastingdienst, Directie CIO Rijk, Forum Standaardisatie, gemeente Den Haag, ICTU, I-Partnerschap Rijk-Hoger Onderwijs, Rijkswaterstaat, UWV, Wigo4it

Private Partners: CGI, IBM, Metri

Sponsoren: Dataiku, Equinix, Imagem, Mavim, Netcompany, TCS

Plaats een reactie

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd.