Nieuws

Joris van Dongen Financial Services Management Consulting Partner bij TCS

In zijn nieuwe rol zal hij gestationeerd zijn in Nederland en deel uitmaken van het European Consulting Leadership-team van TCS. Van Dongen brengt ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, het verzekeringendomein en bankwezen met zich mee.

Joris van Dongen brengt ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, het verzekeringendomein en bankwezen met zich mee. Zijn specialiteiten liggen onder meer in het leveren van complexe consulting opdrachten zoals voor banken na een fusie, het definiëren van digitale strategieën en ambities voor klanten en de feilloze IT-integratie van grote financiële instellingen. TCS ziet Van Dingen een mooie aanvulling op het team en kijkt er naar uit om te zien wat de komst van een lokale sectorleider als Van Dongen het bedrijf de komende tijd zal gaan brengen.

Van Dongen’s specialiteiten liggen onder meer in het leveren van complexe consulting opdrachten, zoals voor:
• Banken na een fusie;
• Het definiëren van digitale strategieën en ambities voor klanten, en;
• De feilloze IT-integratie van grote financiële instellingen

Over Tata Consultancy Services

Tata Consultancy Services is een organisatie op het gebied van IT-diensten, consulting en business solutions die al meer dan 50 jaar met de grootste bedrijven ter wereld samenwerkt. TCS biedt een consult-geleide, cognitief-gedreven,geïntegreerde portfolio van zakelijke, technologische en ingenieursdiensten en -oplossingen. Dit wordt geleverd door hun unieke Location Independent Agile™ delivery model, dat gezien wordt als een benchmark van excellence in softwareontwikkeling.

TCS is aanwezig in Nederland sinds 1992 en werkt momenteel samen met toonaangevende bedrijven in Nederland om hen te helpen bij hun groei- en transformatietrajecten. Eerder dit jaar werd TCS Nederland voor het achtste achtereenvolgende jaar gecertificeerd als Top Werkgever en voor het zesde jaar op rij nummer 1 in klanttevredenheid volgens het Nederlandse bedrijfsleven op basis van een onafhankelijke studie door Whitelane Research.

Als onderdeel van de Tata groep, de grootste multinational groep van India, biedt TCS meer dan 488.000 van de best getrainde consultants ter wereld in 46 landen. Het bedrijf genereerde een geconsolideerde omzet van $22.2 miljard in het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2021, en staat genoteerd op de BSE (voorheen Bombay Stock Exchange) en de NSE (National Stock Exchange) in India. De proactieve inzet van TCS op het gebied van klimaatverandering en het prijswinnende werk met gemeenschappen over de hele wereld, leverde een plek op in de leidende sustainability indices zoals de MSCI Global Sustainability Index en de FTSE4Good Emerging Index. Voor meer informatie, ga naar www.tcs.com en volg TCS news op @TCS_News

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren