Tekstveld banner iBestuur Mobility 20-04

Met onder andere Maarten Camps, secretaris generaal ministerie van EZ; Yori Kamphuis en sessies door uw collega’s van Belastingdienst, Politie, DICTU, ICTU, DJI, Defensie, Logius, I-Interim-Rijk, VGZ, NICTIZ, RVO, PIANOo, en VNG/KING!

Afsluitend college door prof. dr. Jaap van den Herik, hoogleraar recht en informatica, Universiteit Leiden: “De Onweerstaanbare Opmars van Data Science”

Doe een speed date met een start-up! Wie innovatie zegt, zegt start-up’s. Voor het introduceren en begeleiden van start-up’s binnen de overheid is vanuit RVO het Start-up Officer-netwerk gestart. Acht start-up’s zijn aanwezig die zich richten op de overheid. Interesse? Maak dan kennis tijdens een ‘speed date’ van vijftien minuten.

iBestuur Mobility Congres 2017, co-creatie

20 april, Spaces, Rode Olifant, Den Haag
Voor bestuurders en beslissers uit de overheid. Deelname gratis!

Het tweede iBestuur Mobility congres is een work-in-progress. Ruim twintig overheidsorganisaties, markt, onderwijs en startups hebben het afgelopen jaar in co-creatie uitdagingen op het snijvlak van overheid en mobility in kaart gebracht. Van de app-aanpak tot blockchain, van de mobiele werkplek tot innovatie-vriendelijk aanbesteden. En de Omgevingswet op smartphone en tablet! Meer informatie over het programma.

Mobility is meer dan iedereen een smartphone en alle afdelingen een app! iBestuur Mobility Congres 2017 Spaces Rode Olifant, Zuid Hollandlaan 7, in Den Haag. Programma van 11.00 uur tot pakweg 19.00 uur. Met eenvoudige lunch en borrel en hapjes na!

Deelname staat open voor bestuurders, beslissers en professionals uit de overheid en is kosteloos. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meld u daarom snel aan!

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren