Nieuws

Fieldlab Digitale Overheid

In het kader van de samenwerking tussen Agenda NL DIGIbeter en Common Ground wordt van maandag 16 tot en met donderdag 19 maart door BZK en VNG een Fieldlab Digitale Overheid georganiseerd.

Beeld: Pexels / Pixabay

Gedurende één week werken zo’n honderd medewerkers van rijk, provincies, gemeenten en uitvoeringsorganisaties samen met wetenschappers, marktpartijen, uitvoerings-instellingen, software-developers, designers en bestuurders om de digitale overheid te verbeteren.

Het fieldlab loopt parallel aan de Conferentie Nederland Digitaal; we werken aan de verdere concretisering van de actielijnen uit de Nederlandse Digitaliseringsstrategie en NL DIGIbeter. Common Ground is hierin een belangrijke katalysator. We gaan aan de slag met innovatieve concepten voor dienstverlening; we maken stappen in onze strategie om overheidsbreed informatie beter te ontsluiten en adresseren actuele vraagstukken in de informatiesamenleving.

Op donderdagmiddag 19 maart van 13.15 uur tot 15.00 uur organiseren we een demomiddag voor alle stakeholders. Op deze middag demonstreren we de resultaten van het Fieldlab Digitale Overheid en gaan we graag met u hierover in gesprek.

Meer informatie over gehele programma van de fieldlab en alle side-events kunt u ook vinden op de site Werken aan één overheid

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren