Nieuws

Zevende week van Grip op informatie

‘Van 13 tot en met 20 april 2023 organiseert VNG Realisatie samen met een groot aantal gemeenten en andere overheidsorganisaties de Zevende Week van Grip op Informatie. De webinars van Grip op Informatie staan allemaal in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid.

Grip op informatie | Beeld: Shutterstock

Jaarlijks organiseert VNG-realisatie een aantal keer per jaar ‘de week van Grip op Informatie’ samen met een groot aantal gemeenten en andere overheidsorganisaties. Inmiddels hebben er al zes weken plaatsgevonden en staat de zevende editie voor de deur.

Inloopspreekuur

Net als de vorige keer wordt nu ook weer, in aanloop naar de zevende Week van Grip, een inloopspreekuur georganiseerd, namelijk op 30 maart a.s. Tijdens het inloopspreekuur worden in een uur tijd alle bijeenkomsten/webinars besproken en is het mogelijk om vragen aan de sprekers van de Week van Grip mee te geven.

In de week zelf wordt o.a. aandacht gegeven aan de principes van informatiebeheer, hoe het bestuurlijke en politieke belang van de Woo beter uit de verf kan komen, de vraag of digitaliseren en besparen wel samengaan, Microsoft 365 de tips en tricks maar ook de vernieuwde juridische en commerciële voorwaarden, Leveranciersmanagement en de Wet hergebruik overheidsinformatie. En nog veel meer interessante onderwerpen. Alle webinars zijn kosteloos.
Voor vragen over de zevende week kunt u terecht op: gripopinformatie@vng.nl

Aanmelden kan via dit aanmeldformulier

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren