Open Huis IT en IV talent bij Rijksoverheid

Datum/tijdstip: 04 september 2023 13:15

Locatie: Den Haag, Amare

Type: Event

Georganiseerd door: Ministerie BZK

Ben jij IT’er of informatiespecialist, en nieuwsgierig naar werken bij de Rijksoverheid? Bezoek ons Open Huis IT&IV @Rijksoverheid op 4 september in Amare (Den Haag) en ervaar hoe het is om mee te werken aan de informatievoorziening en IT voor heel Nederland. Tijdens dit grote live event ontmoet je op een laagdrempelige manier medewerkers van verschillende rijksorganisaties. Maak kennis met de veelzijdigheid van het werk, de maatschappelijke impact en niet te vergeten de goede arbeidsvoorwaarden die je van ons als 1 van de grootste werkgevers van Nederland kunt verwachten. Meld je aan voor een gratis ticket. Onze deuren staan voor je open!

Voor wie?

Van developers, testers, securityspecialisten, IT-architecten tot informatiemanagers op strategisch niveau, beleidsmakers maar ook adviseurs, dataspecialisten, functioneel beheerders en archivarissen.

Wat kun je verwachten bij ons Open Huis?

  • Ontdek wat de Rijksoverheid jou allemaal te bieden heeft: uitdagend en leuk werk met impact en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Maak op een laagdrempelige manier kennis met 40 verschillende rijksorganisaties en misschien wel jouw toekomstige IT- en IV-collega’s?
  • Leer in 1 middag het veelomvattende werkveld van IT en IV binnen de Rijksoverheid kennen
  • Ontmoet toonaangevende experts uit verschillende vakgebieden
  • Neem deel aan interessante sessies, workshops en games om meer te leren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de IT en informatievoorziening voor heel Nederland
  • Verken je carrièremogelijkheden door in gesprek te gaan op onze Meet & Match markt

Kom op 4 september langs bij ons Open Huis en ontmoet op een laagdrempelige manier IT’ers en informatiespecialisten die bij verschillende rijksorganisaties werken. Zien we je dan?

Meld je aan voor een gratis ticket en maak kennis met de Rijksoverheid!