zoeken binnen de website

Dag van de Actieve Openbaarmaking: Goed Bewaard Escape Room

Op vrijdag 11 december, de Dag van de Actieve Openbaarmaking, hebben we een extraatje voor een beperkt aantal deelnemers: de Goed Bewaard Escape Room. Wellicht hebt u het al eens gedaan: een ontsnappingsspel waarbij je door het oplossen van vraagstukken de deur naar de vrijheid weet te vinden. Zo’n escaperoom kan natuurlijk ook online gespeeld worden én op maat gemaakt worden voor een bepaald doel. Bijvoorbeeld voor het navigeren door het doolhof van informatie in een overheidsorganisatie.

deuren

Beeld: Arek Socha / Pixabay

Dat is wat we gaan doen in de online Goed Bewaard Escape Room! In een groep van maximaal zes overheidscollega’s verzamelt u op aanwijzing van de spelleider zoveel mogelijk informatie. Dat moet uiterlijk binnen een halfuur, maar wie het eerst de deur weet te openen, is de winnaar.

Tijdens de Dag van de Actieve Openbaarmaking spelen we de escaperoom drie keer:

  • Van 09.00 uur tot 9.45 uur
  • Van 11.45 uur tot 12.30 uur
  • Van 12.35 uur tot 13.20 uur

We hebben nog een aantal plekken over. Durft u de uitdaging aan?
Meld u dan aan via: redactie@ibestuur.nl

Heeft u zich al aangemeld voor de Dag van de Actieve Openbaarmaking? Doe dat hier

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.