zoeken binnen de website

Debat 'Future Lab Toekomstverkenning' verplaatst

De ontbijtmeeting van Future Lab over ‘De informatiehuishouding van het Rijk in 2030’, die gehouden zou worden op donderdag 9 april, is in verband met het coronavirus verplaatst naar woensdag 1 juli.

Future Lab


In het kader van het rapport van Future Lab publiceert iBestuur in het komende magazine een katern over ‘De informatiehuishouding van het Rijk in 2030’. Het magazine verschijnt op vrijdag 17 april. Het rapport met de toekomstverkenning van Future Lab is na half april ook te downloaden op de website van iBestuur.

lees meer

reacties: 1

tags:

  • Catrin Niesel (Waterschap Hollandse Delta) #

    7 mei 2020, 17:31

    Voor het waterschap zijn wij o.a. bezig met een PoC om data m.b.v. aanwezige documentatie te verrijken. Hiervoor wordt eerst tekst mining toegepast om de documenten te sorteren en te classificeren en daarna wordt in combinatie met data mining een koppeling tussen data en documentatie gemaakt, waardoor missende of verkeerde data wordt verrijkt. Dit is een maatregel om de betrouwbaarheid van data te verhogen en de besluitvorming op basis van data te verbeteren.

    Mogelijk is de Future lab betref deze PoC aan een samenwerking geïnteresseerd.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.